Referenser

  • Dialect

    "Vi har använt PerfektEvents tjänster för Dialects konferenser, kundaktiviteter och mässor i Sverige och Europa sedan 2004. Vid dessa aktiviteter har upp till 550 personer deltagit och PerfektEvent har haft totalansvar för genomförandet. Eftersom vi har varit mycket nöjda med PerfektEvents insatser kan vi varmt rekommendera dem till andra företag, oavsett storlek eller omfattning på evenemang."


  • ”Tack för en kanonresa! Bra rakt igenom med fantastiska upplevelser, mycket trevligt sällskap, bra erfarenhetsutbyte samt en bra bransch- och företagsupdate. Som vanligt flöt allting på otroligt bra.”


  • "Vi använder PerfektEvent för våra personal- och kundarrangemang då de är mycket lyhörda för våra önskemål, professionella och kostnadsmedvetna. Med deras hjälp känner vi oss trygga med att det kommer att bli ett mycket lyckat arrangemang."


  • "Genom att anlita PerfektEvent kan vi helt och hållet fokusera på vår konferens eller kick-off. Det jag mest uppskattar är proaktiviteten, tillgängligheten och inte minst det personliga engagemanget."