Konferensmottagning

Om oss

PerfektEvent är ett familjeföretag, som har det lilla företagets flexibilitet och personlighet, men det stora företagets kompetens och bredd. Vår verksamhet står på en solid ekonomisk grund och drivs med unik erfarenhet. Vi erbjuder våra kunder hög kvalité till låga kostnader, vilket får dem att återkomma, år efter år.

VÅR VERKSAMHET

Vår verksamhet bygger på kundens behov. Därför lägger vi stor vikt vid att analysera varje uppdrags unika förutsättningar för att tillgodose behoven på bästa sätt. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare och har alltid kompetenta medarbetare på plats. Genom det personliga mötet hjälper vi våra kunder att skapa och bibehålla affärsutvecklande relationer.

PerfektEvent drivs utifrån en ambition om kostnadseffektivtitet. Vi strävar efter att använda våra resurser på väl genomtänkta sätt för att kunna erbjuda våra kunder högsta kvalité till lägsta möjliga pris. Hos oss behöver kunden aldrig betala för mycket.

Vi har som målsättning att ständigt utveckla, förnya och bredda oss och vår verksamhet. Vi värdesätter goda kontakter och anlitar alltid samarbetspartners med kvalitetssäkrad spetskompetens.

TRYGGHETSFAKTA

  • Vår kreditvärdighet har av Soliditet fått bedömningen Högsta kreditvärdighet AAA, vilket grundar sig på nyckeltal som är avsevärt högre än branchgenomsnittet och vittnar om ett väletablerat och välskött företag. Vi är med andra ord en pålitlig affärspartner.
  • Vårt företag innehar statlig resegaranti ställd till Kammarkollegiet.
  • Vi följer Resegarantilagen och har för branschen adekvata försäkringar.
  • Vi arbetar internationellt och har genomfört uppdrag i Europa, Afrika, USA och Asien.
  • Vi har arbetat med grupper på upp till 650 personer, och har kapacitet till ännu mer omfattande produktioner.
  • Våra offerter innehåller alltid uppgifter om den totala kostnaden för all projektledning – inga löpande timkostnader tillkommer.
  • Vårt företag drivs av välutbildad, rutinerad och kompetent personal.
Per och Susanne