Inspiration

Nyfiken på hur ett företagsevent med oss kan se ut? Läs och låt dig inspireras eller titta på vårt bildgalleri på Facebook!

Konferensresa till Mallorca

Under ett par solvarma dagar på Mallorca samlades 55 personer från ett finansbolag till en konferens i stilfulla nyrenoverade lokaler. Första dagen inleddes vid soluppgången med ett rofyllt yogapass på den egna stranden och följdes av en uppiggande energimassage. Därefter ordnades vinprovning och tapastillagning på öns svenskägda vingård och aftonen bjöd på en exklusiv clubkväll bland jet-set och kändisar. Efterföljande dags konferenspass avslutades med katamaransegling och barbeque. Resans sista dag erbjöd varierande aktiviteter – några av deltagarna valde att spendera tiden på golfbanan, medan andra fick en privat guidning på stadens hetaste shoppingstråk. Kunden har återkommit.

Fotbolls-VM med konferens och säljmöte

Fotbolls-VM upplevs bäst på plats och under VM 2010 i Sydafrika kunde PerfektEvent erbjuda sina kunder en exklusiv kombination av konferens, säljmöte och nöje. Det enda som saknades på denna resa var möjligheten att stoppa tiden. De fria timmarna mellan konferens och fotboll spenderades på aktiviteter som hajsafari, vingårdsbesök, pingvinspaning, utflykt till Taffelberget och Godahoppsudden, och – naturligtvis – golfbanan. Kunden har återkommit.

Konferensresa till Tokyo

PerfektEvent arrangerade nyligen en resa till Tokyo för en grupp mobiltelefontillverkare. Syftet med resan var bland annat att göra studiebesök hos tillverkare, delta i säljmöten och konferenser och att ta del av den japanska kulturen. För våra kunder, som har goda affärskontakter i Japan, är kännedom om japanska seder och bruk mycket viktig, så med på resan fanns även vår japanexpert, Åke Nordgren. Åke har 20 års erfarenhet av resor i Japan. Han har studerat landets kultur och språk och har även gjort affärer där. Han är en av världens främsta sakéexperter och är dessutom expert på japansk matlagning. Resan blev en succé! Kunden har återkommit.

Mässa och utbildning i Stockholm

När en av Sveriges största telecombolag arrangerade mässa och utbildning i Stockholm under 3 dagar ansvarade PerfektEvent för hela produktionen. Eventet omfattade 475 personer från hela Sverige, och inkluderade samtliga måltider, hotellbokningar, transporter, mäss- och konferenslokaler, teknik, personal, säkerhet och underhållning. Kunden har återkommit.

Per och Susanne